Over Thoen en Nu Advies

Het verlies van een dierbare is iets dat iedereen meemaakt. Thoen & Nu Advies ontzorgt u in uw administratieve en financiële afwikkeling in de breedste zin van het woord.

Ik ben Marjolein Thoen en ik heb een lange ervaring bij een grote financiële dienstverlener. Ik ben geboren en getogen in Spijkenisse.

Na het overlijden van mijn vader heb ik van dichtbij kunnen ervaren waar wij, maar vooral mijn moeder tegen aan liep, inzake de contacten met onder andere banken. Dit geeft onnodige spanningen en onzekerheden die u op dat moment niet kunt gebruiken.

Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren gemerkt dat grote financiële instellingen en banken steeds onpersoonlijker worden en de mens uit het oog verliest. De drempel om zaken daar te bespreken wordt gevoelsmatig steeds hoger.

PicturePeople 15 van 17

Terwijl u juist voor deze zaken sterk de behoefte heeft aan een vertrouwenspersoon voor belangrijke en soms ook lastig te bespreken financiële onderwerpen. Deze zaken bespreekt men liever niet met mensen om hen heen, maar blijven wel vaak met een hoop vragen en onzekerheden rond lopen.

Misschien herkent u het volgende:

  • Hoe blijft mijn partner achter als ik overlijd?
  • Hoe zit het met mijn inkomen, hypotheek of huur?
  • Heeft u eigenlijk alles wel (goed) geregeld zoals u dat zou willen?
  • Is het handig om nu al wat zaken te regelen voor uitvaart en financiën?
  • Moet ik een testament hebben? Of andere zaken bij een notaris bespreken?

Kortom, belangrijke zaken die u misschien dwars zitten, of bezig houden, kunnen we samen, bij u thuis, in een vertrouwde omgeving, open en uiteraard vertrouwelijk bespreken.

Voor dit soort vragen en onderwerpen ben ik graag uw praktische, persoonlijke en professionele vertrouwenspersoon.

TERUG